DESTRUCTIE De fabriek heeft het hele systeem gereset. Vernietigt alle gegevens (gebruikers, kanalen, berichten, voorkeuren, bots, P2P sessies) behalve admin rollen, audit logs, server verboden, en server instellingen. De registratie instelling wordt heropend zodat een admin nick kan worden nagemaakt. Vereist de rol van serverbeheerder. Het tabblad Beheerconsole Gevaarzone vereist het typen van de servernaam voor de uitvoering.
Syntaxis
/admin nuke /admin nuke --confirm
Modi
-
/admin nukePreview mode: toont een aantal records per tabel die zullen worden verwijderd. Er worden geen gegevens gewijzigd. -
/admin nuke --confirmUitvoeren modus: verwijdert alle gegevens in één transactie. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
Wat wordt bewaard
-
admin_rolesBeheerder en server operator opdrachten -
audit_logsVolledige audit trail (de kernkop zelf is gelogd) server_bansActieve serververboden-
server_settingsServerconfiguratie; registratie wordt gereset om te openen
Voorbeelden
/admin nuke — See what would be deleted /admin nuke --confirm — Execute the system wipe