Usuń własne wiadomości w ciągu 5 minut od wysłania.
Jak usunąć
Right-click your message and select "Apagar mensagem". A confirmation dialog appears with Confirmar/Cancelar buttons. Press Escape or click Cancelar to dismiss.
Co się dzieje?
Wiadomość zostaje zastąpiona kursywą "[mensagiem removida]" dla wszystkich widzów. Oryginalna zawartość jest zachowana w bazie danych (soft- delete) do celów audytu.
Ograniczenia
Możesz tylko usunąć własne wiadomości. 5-minutowy limit czasowy jest egzekwowany po stronie serwera. Operatorzy kanałów nie mogą usuwać wiadomości innych użytkowników.
Odpowiedzi na usunięte wiadomości
Jeśli ktoś odpowiedział na wiadomość, która jest później usunięta, cytat z odpowiedzi pokazuje "[mensagiem removida]" zamiast oryginalnej zawartości.
Zobacz też
Odpowiedź wiadomości · Edycja wiadomości · Skróty klawiszowe